(Top)sportbegeleiding

 

(Top)sportbegeleiding

Impuls Fysiotherapie heeft ruime ervaring op het gebied van (top)sportbegeleiding: zo is Alle Sterk als fysio-/manueel therapeut 8 jaar werkzaam geweest binnen de begeleidingsstaf van de TVM schaatsploeg en 2 jaar binnen de begeleidingsstaf van Schaatsteam Op=Op Voordeelshop/Corendon. In 2006 heeft Alle Sterk als fysio-/ manueel therapeut deel uit gemaakt van het Nederlands Olympisch Team in Turijn.

Binnen de schaatssport verzorgt Impuls Fysiotherapie momenteel de fysiotherapeutische begeleiding van Team Frysk. Naast Team Frysk heeft Impuls Fysiotherapie samenwerkingsverbanden met Loopgroep Berlikum, voetbalvereniging Sint Annaparochie en voetbalvereniging Beetgum. We verzorgen bij de voetbalverenigingen inloopspreekuren, geven voorlichting met betrekking tot blessurepreventie en verzorgen de fysiotherapeutische behandelingen en revalidatie.

Naast Alle is ook Guylian Kick actief in begeleiding van topsport. Zo is Guylian in januari 2018  als fysiotherapeut mee geweest in het begeleidingsteam voor het Champions League zaalvoetbal voor doven en slechthorenden in Madrid. 

Alle Sterk

(Top)sportbegeleiding

Vragen?

Alle beantwoord ze graag. Laat hier je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Een e-mail sturen of een bericht achterlaten met behulp van het contactformulier kan natuurlijk ook.

Bel mij terug

    Door te klikken op 'bel mij terug' ga je akkoord met ons privacy-beleid